top of page

SIMAa,
joka maistuu
simalta

PERINNESIMA
750 ML
Aito sima tehdään isoäidin tapaan. Siihen kuuluvat paitsi oikeat ainekset myös oikea tekotapa.
Lapin Marian Perinnesima tehdään ilman lisä- tai säilöntäaineita. Sen annetaan käydä hitaasti viileässä, jotta maku kehittyy rikkaaksi ja raikkaaksi. Näin syntyy juhlajuoma vailla vertaa - ja vailla vertaistaan kaupan hyllyllä.
Maista ja vertaa - huomaat eron.
Perinnesima
herukanlehti
750 ml
Herukanlehdillä maustettiin simaa kreivien aikaan suomalaisissa kartanoissa. Se toi juomaan oman keväisenraikkaan nuottinsa. Ei ihme, että herukanlehti on nyky-Suomessa noussut suosioon kuohujuomien maustajana.
Me maustoimme Perinnesiman herukanlehdillä Louhisaaren kartanon tapaan, ja näin uudelleensyntyi klassikko.

bottom of page