maria-vojtovicova-SPvJPDXEmqA-unsplash.jpg

SIMAa,
joka maistuu
simalta

Perinnesima WEB.png

PERINNESIMA

750 ML

Aito sima tehdään isoäidin tapaan. Siihen kuuluvat paitsi oikeat ainekset myös oikea tekotapa.

Lapin Marian Perinnesima tehdään ilman lisä- tai säilöntäaineita. Sen annetaan käydä hitaasti viileässä, jotta maku kehittyy rikkaaksi ja raikkaaksi. Näin syntyy juhlajuoma vailla vertaa - ja vailla vertaistaan kaupan hyllyllä.

Maista ja vertaa - huomaat eron.

Perinnesima
herukanlehti

750 ml

Herukanlehdillä maustettiin simaa kreivien aikaan suomalaisissa kartanoissa. Se toi juomaan oman keväisenraikkaan nuottinsa. Ei ihme, että herukanlehti on nyky-Suomessa noussut suosioon kuohujuomien maustajana.

Me maustoimme Perinnesiman herukanlehdillä Louhisaaren kartanon tapaan, ja näin uudelleensyntyi klassikko.

Perinnesima herukalehti web.png