top of page
maria-vojtovicova-SPvJPDXEmqA-unsplash.jpg

Juomia jokaiseen juhlaan

Kesytön-mahlakefiiri Vadelma

750 ml

Nimensä mukaisesti Kesytön on täynnä elämänvoimaa. Vatsaystävällistä mahlaa käyttämällä tehty hyvinvointijuoma on täynnä suoliston hyvinvintia helliviä vatsahappoja. 

Kesytön sopii esimerkiksi Kombuchan ystäville, joille kombuchan hapan maku on liikaa. Kesytön on maultaan marjaisa ja raikas.

P1010422 2_edited.png
Perinnesima WEB.png

PERINNESIMA

750 ML

Aito sima tehdään isoäidin tapaan. Siihen kuuluvat paitsi oikeat ainekset myös oikea tekotapa.

Lapin Marian Perinnesima tehdään ilman lisä- tai säilöntäaineita. Sen annetaan käydä hitaasti viileässä, jotta maku kehittyy rikkaaksi ja raikkaaksi. Näin syntyy juhlajuoma vailla vertaa - ja vailla vertaistaan kaupan hyllyllä.

Maista ja vertaa - huomaat eron.

Perinnesima
herukanlehti

750 ml

Herukanlehdillä maustettiin simaa kreivien aikaan suomalaisissa kartanoissa. Se toi juomaan oman keväisenraikkaan nuottinsa. Ei ihme, että herukanlehti on nyky-Suomessa noussut suosioon kuohujuomien maustajana.

Me maustoimme Perinnesiman herukanlehdillä Louhisaaren kartanon tapaan, ja näin uudelleensyntyi klassikko.

Perinnesima herukalehti web.png
Lehtikuohu perinnekuohu_edited_edited.pn

yötön herukanlehti

750 ML

Alkoholittomassa kuohujuomassa maistuu herukanlehti, joka on keväisessä raikkaudessaan vailla vertaa.  Kuten kaikissa kuohujuomissamme, uutamme villiyrtit itse, jotta voimme varmistua raaka-aineiden laadusta.

 

Yötön herukanlehti on tietenkin luomua, ja lehdistä tehdyn uutteen käyttö on perinteistä kansanviisautta, miksi haaskata hienon kasvin kenties herkullisin osa?

Yötön kuusenkerkkä

750 ml

Hienoisen karvas ja puolimakea alkoholiton kuohu on varma tapa päivittää kaikenlaisten juhlien alkoholiton tarjoilu vastaamaan tiukkojakin laatuvaatimuksia. Alkumaljana Yötön on kuin lasillinen puhdasta metsää.

Kuten kaikki kuohujuomamme, Yötön kuusenkerkkä on lisä- ja säilöntäaineeton, koska meidän mielestämme on turhaa peittää laadukkaiden raaka-aineiden makua kemikaaleilla.

Kuohuva kuusenkerkkä perinnekuohu_edited
bottom of page