top of page
maria-vojtovicova-SPvJPDXEmqA-unsplash.jpg

Juomia jokaiseen juhlaan

Perinnesima WEB.png

PERINNESIMA

750 ML

Aito sima tehdään isoäidin tapaan. Siihen kuuluvat paitsi oikeat ainekset myös oikea tekotapa.

Lapin Marian Perinnesima tehdään ilman lisä- tai säilöntäaineita. Sen annetaan käydä hitaasti viileässä, jotta maku kehittyy rikkaaksi ja raikkaaksi. Näin syntyy juhlajuoma vailla vertaa - ja vailla vertaistaan kaupan hyllyllä.

Maista ja vertaa - huomaat eron.

Perinnesima
herukanlehti

750 ml

Herukanlehdillä maustettiin simaa kreivien aikaan suomalaisissa kartanoissa. Se toi juomaan oman keväisenraikkaan nuottinsa. Ei ihme, että herukanlehti on nyky-Suomessa noussut suosioon kuohujuomien maustajana.

Me maustoimme Perinnesiman herukanlehdillä Louhisaaren kartanon tapaan, ja näin uudelleensyntyi klassikko.

Perinnesima herukalehti web.png

Perinnesima
Horsmankukka

Horsmasima on varmasti vapun hauskin ja raikkain väripilkku! Vaaleanpunaisena roihuava horsmasima on täydellinen lähtölaukaus pian alkavaan kesään, ja piristää juhlatarjoiluja riippumatta siitä, vietetäänkö vappua räntäsateessa vai kevätauringon paisteessa

Tämä herkku sopii myös aikuisempaan makuun, onhan horsma yksi hienoimmista ja kukkaisimmista villeistä mauista, jota pohjolan niityiltä löytyy. 

bottom of page