top of page
maria-vojtovicova-SPvJPDXEmqA-unsplash.jpg

VILLIT MAUSTEKASTIKKEET

Villipesto NOKKONEN tavanomainen.png

VILLIPESTO NOKKONEN

140G

Nokkonen on kaikille lapsuuden tuttu, letuista ja kirveltävistä muistoista. Koska nokkonen on myös herkullinen ja mukautuva yrtti, on pieni ihme ettei sitä käytetä enemmän.

Nokkosessa on rautaa, proteiinia ja ravintokuitua sekä myös kalsiumia. Ja tietysti aivan unohtumaton maku!

VILLIPESTO KERKKÄ

140G

Kuusenkerkkä on kesän merkki. Usein kerkkäkausi kestää vain viikon: saat pitää kiirettä, jos haluat säilöä kevään maun.

Kerkkäpestomme on vegaaninen, koska mielestämme paras maku syntyi yhdessä paahdetun hampunsiemenen kanssa. Kun ilmasto haastaa, metsä vastaa.

6430037238017 Villipesto KERKKÄ luomu.png
kelpoketsuppi nettisivuille_edited_edite

Kelpo ketsuppi

270g

Jos pitäisi valita yksi maustekastike, joka tunnetaan helppoudestaan ja tylsyydestään olisi se varmaan ketsuppi. Mutta Kelpo ei olekaan mikä hyvänsä kastike, vaan markkinoiden ensimmäinen suomalaisista tomaateista valmistettu ketsuppi. Kelpo on valmistettu perinteistä hapattamismenetelmää käyttäen, sillä ainoastaan maltilla saadaan vegaaneille sopivista ykkösraaka-aineista parhaat maut esille.

Lapin Marian tapaan Kelpo on viimeistelty villiä herkkutattia käyttäen. Tämä metsiemme aateli tunnetaan länsinaapurissamme  niin suurena herkkuna, että sen kansankielinen nimi annettiin aikoinaan kuningas Kaarle XIV Juhanan mukaan. Nimi kertookin omiaan siitä, että pohjoisten vaatimaton, mutta herkullinen sieni sopii kaikille herkkusuille - kiireisestä nykyihmisestä menneisyyden kuninkaallisiin!

Nokkoskorma

340g

Nokkoskormassa yhdistyy pohjoisen nopeassa kesässä voimakkaaksi kasvanut nokkonen, ja intialaisen korman pehmeä ja mausteinen maku! 

Nokkoskorma on markkinoiden ainoa ateriapakattu kormakastike, jossa käytetään aitoa kookoskermaa. Tomaattipohja tehdään parhaimmilleen kypsyneistä tomaateista, jotka päätyisivät säilyvyytensä puolesta hävikiksi. Kastikkeessa ei ole lisä- tai säilöntäaineita, ja mihin niitä tarvisikaan? Laadukkaat raaka-aineet maistuvat hyvältä, ja säilyvät ilmankin!

Sopii vegaaneille.

Nokkoskorma kuva_edited_edited.png
Tuoretomaattikastike (1).png

Tuoretomaattikastike

340g

Tuoretomaattikastike on yksinkertaisesti maukasta. Parhaimmilleen kypsyneitä hävikkitomaatteja, villIinä kasvanutta vuohenputkea, loraus valkoviiniä ja hieman mausteita. Tietenkin lisä- ja säilöntäaineet on jätetty pois, sillä se ei kuulu tapaamme tehdä asioita pienenpienellä tehtaallamme!

 

Pieneen purkkiin mahtuu todiste siitä, että ruoka voi olla samaan aikaan helppoa, ekologista ja maukasta.

Sopii vegaaneille.

bottom of page